نهایت علم elmend

بزرگ ترین زباله ی فضایی تا به امروز در فضا رها شد!

بزرگ ترین زباله ی فضایی تا به امروز در فضا رها شد!

نهایت علم: ایستگاه فضایی بین المللی بزرگ ترین قطعه زباله ی فضایی تا حالا به وزن 2.9 تن را در فضا رها کرد. این قطعه صفحه ای متشکل از 48 باتری نیکل-هیدروژن بود.


به گزارش نهایت علم به نقل از ایسنا و به نقل از دیلی میل، بازوی رباتیکی که به فضاپیما متصل بود این صفحه ی بزرگ را ۲۶۵ مایل(426 کیلومتر) دورتر از زمین رها کرد تا دو تا چهار سال آینده را در مدار زمین بچرخد قبل از آن که بطور بی خطری در جو زمین بسوزد.
لیا چشیر(Leah Cheshier ) متخصص ارتباطات ناسا به "Spaceflight Now" اظهار داشت: ناسا هنوز اطلاعاتی در مورد قطعاتی که ممکنست از ورود به جو جان سالم به در ببرند ندارد.
رها کردن این صفحه برنامه ی اصلی ناسا نبود بلکه قرار بود به وسیله ی فضاپیمای انتقال دهنده ی ژاپنی "H-II" به زمین بازگردانده شود، اما سال قبل به سبب ناموفق بودن پرتاب سایوز ۲۰۱۸ و ایجاد تاخیر در برنامه های پیاده روی فضایی این مساله کنسل شد.


این صفحه با سرعت ۴.۸ مایل بر ثانیه در مدار می چرخد و انتظار نمی رود از دمای شدید جو زمین جان سالم به در ببرد و مسئولان بخش بالستیک ناسا می گویند که هیچ تهدید و خطری وجود ندارد.
ناسا در سال ۲۰۱۶ تعویض ۴۸ باتری نیکل-هیدروژنی با ۲۴ باتری یون لیتیوم را شروع کرد و آخرین تعویض را سال قبل انجام داد.
آژانس فضایی آمریکا در اطلاعیه ای اظهار داشت: ظرفیت بالای انرژی باتری های لیتیومی موجب کاهش تعداد باتری های مورد نیاز می شود و نیاز به فضای کمتری برای حمل آنها است.
باتری های یون لیتیوم بعد از موفقیت در زمین برای فضا انتخاب شدند. طراحی آنها به شکلی است که می توانند گرمای شدید و پدیده های دمایی را تحمل کنند.


باتری های یون لیتیوم ایستگاه فضایی از یک محافظ در مقابل اشعه نیز استفاده می نمایند. این محافظ ابتدا برای موتور موشک ها تولید شده بود. در سال ۲۰۱۶ ناسا آغاز به ارسال واحدهای باتری ارتقا یافته به وسیله ی فضاپیمای HTV به ایستگاه فضایی کرد و ۱۳ فضانورد مختلف در طول نزدیک به پنج سال ۱۴ پیاده روی فضایی انجام دادند تا باتری های نیکل-هیدروژنی را با باتری یون لیتیوم تعویض کنند.
این زباله ی ۲.۹ تنی فضایی به ۳۴ هزار زباله ی فضایی دیگری که بزرگ تر از ۳.۹ اینچ(۱۰ سانتی متر) هستند و میلیون ها قطعه ی کوچک تر در مدار زمین پیوسته است.






منبع:

1399/12/27
11:27:29
0.0 از 5
1120
تگهای خبر: آمریكا , آینده , انرژی , ایستگاه فضایی
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۴
نهایت علم