ثبت تصویر هوایی جدید از مریخ نورد ژورونگ
به گزارش نهایت علم اداره ملی هوا فضای چین تصویری جدید از مریخ نورد ˮژورونگˮ(Zhurong) منتشر کرده است.
به گزارش نهایت علم به نقل از ایسنا و به نقل از دیلی میل، تصاویری که بتازگی از این مریخ نورد انتشار یافته توسط مدارگرد تیان ون-۱(Tianwen-1) ثبت شده است. این تصاویر باکیفیت بالا محل فرود مریخ نورد چین را نشان میدهد که در سال ۱۹۷۹ مریخ نورد وایکینگ لندر ۲(Viking Lander 2) ناسا نیز در آن فرود آمد.
محل فرود "ژورونگ" تیره است و اداره ملی هوا فضا چین می گوید: تیرگی این بخش ناشی از نیروی موتورها در هنگام فرود است.
در این تصویر می توان خط های متقارن روشنی نیز مشاهده کرد که مریخ نورد را احاطه کرده اند که در حقیقت غبارهایی ناشی از زمان تخلیه سوخت هستند.
چین در روز ۱۵ مه(۲۵ اردیبهشت) مریخ نورد خودرا بر روی سطح مریخ فرود آورد.
"ژورونگ" اندازه ای مشابه یک خودرو کوچک دارد و وزن آن ۵۳۰ پوند(۲۴۰ کیلوگرم) برابر با یک چهارم وزن دو مریخ نورد ناسا یعنی "کنجکاوی" و "استقامت" است. این مریخ نورد در روز ۲۲ مه(۱ خرداد) کار خودرا در مریخ شروع کرد.
در تصویری که توسط مدارگرد تیان ون-۱ در روز دوم ژوئن انتشار یافته است دو نقطه ی روشن در گوشه ی راست تصویر قابل رویت است. نقطه ی بزرگ تر محل فرود این مریخ نورد و نقطه ی کوچک تر خود مریخ نورد است.
"ژورونگ" تا حالا به مدت ۲۳ روز مریخی درحال جستجو و مطالعه ی سیاره ی سرخ بوده است. تمام تجهیزات آن فعال می باشند و به بررسی خاک و جو مریخ می پردازند و تصاویری از آن ثبت کرده و به دنبال آب و نشانه هایی از حیات باستانی می گردند.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب