نهایت علم elmend

انتقال انرژی از استرالیا به سنگاپور با بزرگترین مزرعه خورشیدی جهان

انتقال انرژی از استرالیا به سنگاپور با بزرگترین مزرعه خورشیدی جهان

به گزارش نهایت علم یک پروژه ۲۲ میلیارد دلاری بزرگترین زیرساخت انرژی پاک در جهان را ایجاد خواهد نمود تا انرژی را از استرالیا به سنگاپور برساند.


به گزارش نهایت علم به نقل از ایسنا و به نقل از آی ای، یک پروژه زیرساختی جدید با هزینه ۲۲ میلیارد دلار، انرژی پاک را از مزارع عظیم خورشیدی واقع در فاصله حدود ۵۰۰۰ کیلومتری کشور سنگاپو، به این کشور منتقل می کند.
این پروژه که توسط شرکت استرالیایی "سان کیبل"(Sun Cable) هدایت می شود، می خواهد یک کابل زیردریایی فشار قوی را در سال ۲۰۲۷ عملیاتی کند و برای انجام این کار، ابتدا باید بزرگترین مزرعه خورشیدی و ذخیره سازی باتری جهان را بسازد.
سنگاپور با وجود موقعیت خود بعنوان یک قطب مالی مرفه و موفق در جنوب شرق آسیا، منابع زمینی کمیابی دارد که می تواند مزارع خورشیدی را در مقیاس وسیع بسازد. این کشور اخیراً اعلام نمود که هدفش کاهش انتشار گازهای گلخانه ای تا سال ۲۰۳۰ تا ۳۶ درصد نسبت به سطوح سال ۲۰۰۵ است. در آن زمان دولت سنگاپور اعلام نمود که با عنایت به گزینه های محدود سنگاپور برای توسعه انرژی های تجدیدپذیر، اهداف بلند پروازانه ای را مد نظر دارد.
این کشور جزیره ای که کمتر از نصف شهر لندن وسعت دارد، جهت کمک به تأمین نیازهای انرژی خود به مزارع خورشیدی شناور روی آورده است. هر چند هنوز راه درازی در پیش دارد، اما این کشور یکی از بزرگترین منتشر کنندگان کربن در آسیا است.
ازاین رو تصمیم بر آن شده که پروژه "سان کیبل" اجرایی شود. این پروژه زیرساختی عظیم، محوطه ای به وسعت ۱۲ هزار هکتار از زمینهای بدون استفاده را در قلمرو شمالی استرالیا به کار خواهد گرفت. این منطقه آن قدر بزرگ است که بعد از استقرار صفحات خورشیدی و اتمام پروژه، از فضا قابل مشاهده خواهد بود.
به لطف روزهای آفتابی مداوم در این منطقه، این مجموعه قادر به تولید ۱۷ تا ۲۰ گیگاوات برق از انرژی خورشیدی خواهد بود که میزبان یک مجموعه از باتری ها با ظرفیت ۳۶ تا ۴۲ گیگاوات ساعت برای ذخیره سازی خواهد بود.
این مزرعه ۱۰ برابر بزرگتر از بزرگترین مزرعه خورشیدی کنونی جهان خواهد بود که پارک خورشیدی "بادلا" در هند است.
این پروژه تا حد زیادی انرژی ساخته شده را از زیر دریا منتقل می کند، هرچند تقریباً ۸۰۰ کیلومتر از این کابل از روی زمین حرکت می کند تا به دریا برسد.
شرکت "سان کیبل" می گوید این مزرعه خورشیدی معروف به "پاول کریک"(Powell Creek) تا ۱۵ درصد از برق مورد نیاز سنگاپور را تأمین می کند که معادل با برق رسانی به تقریباً سه میلیون خانوار است. این پروژه به این کشور کمک می نماید تا سالانه حدود ۱۱.۵ میلیون تن از انتشار کربن را کم کند.
ساخت این پروژه مقرر است در سال ۲۰۲۳ آغاز شود و تقریباً چهار سال طول خواهد کشید تا این مزرعه عظیم خورشیدی به بهره برداری کامل برسد.



1400/07/08
10:49:08
5.0 از 5
1135
تگهای خبر: انرژی , توسعه , تولید , ذخیره سازی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۱
نهایت علم