نهایت علم elmend

پیوند قلب خوک به انسان برای نخستین بار!

پیوند قلب خوک به انسان برای نخستین بار!

در نخستین جراحی در نوع خود، یک بیمار 57 ساله با بیماری لاعلاج قلبی، پیوند موفقیت آمیزی با قلب اصلاح ژنتیکی شده خوک دریافت کرد و بعد از گذشت سه روز در وضعیت خوبی قرار دارد.


به گزارش نهایت علم به نقل از ایسنا و به نقل از ساینس دیلی، این قلب تنها گزینه موجود برای این بیمار بود. این جراحی تاریخ ساز توسط دانشکده پزشکی دانشگاه مریلند انجام گرفت.
این پیوند عضو برای نخستین بار نشان داد که یک قلب اصلاح شده حیوان می تواند مانند قلب انسان عمل کند و بدن آنرا بلافاصله پس نمی زند.
این بیمار که "دیوید بنت"(David Bennett) نام دارد و ساکن مریلند است به دقت طی روزها و هفته های آتی تحت نظر خواهد بود تا مشخص شود که آیا عضو پیوندی می تواند فوایدی برای نجات زندگی او داشته باشد یا خیر.
او واجد شرایط دریافت عضو معمولی در مرکز پزشکی مریلند و سایر مراکزی که سوابق پزشکی او را بررسی کردند، نبود.


آقای بنت روز پیش از جراحی اظهار داشت: من یا باید این پیوند را انجام دهم یا جان خودرا از دست می دهم. من می خواهم زنده بمانم. بااینکه این تیری در تاریکی است اما آخرین شانس من است.
او که چندین ماه اخیر را بستری بوده است اظهار داشت: من مشتاق خارج شدن از تخت و بهبود هستم.
سازمان غذا و دارو ایالات متحده آمریکا مجوز اضطراری این جراحی را در شب سال نو داد. این مجوز زمانی داده می شود که یک محصول پزشکی تجربی که در این مورد قلب اصلاح ژنتیکی شده خوک بود، تنها گزینه برای بیماری است که با وضعیت پزشکی جدی که زندگی اش را تهدید می کند، روبه رو است. این مجوز با امید به نجات جان بیمار اعطا شد.
"بارتلی پی گریفیت"(Bartley P. Griffith) که این پیوند را انجام داده است می گوید: این یک جراحی موفقیت آمیز بوده و ما را یک گام به حل بحران کمبود عضو پیوندی نزدیک تر کرده است. تعداد کافی اهدا کننده انسانی برای پاسخ به فهرست بلند بیماران در صف اهدا وجود ندارد. ما با احتیاط پیش می رویم اما خوشبین نیز هستیم که این نخستین جراحی در جهان است که گزینه ی جدیدی برای بیماران در آینده فراهم خواهدنمود.



1400/10/21
23:27:26
5.0 از 5
529
تگهای خبر: آمریكا , آینده , دانش
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۲
نهایت علم