نهایت علم elmend

با فضانوردان ماموریت کرو-4 اسپیس ایکس آشنا شوید

با فضانوردان ماموریت کرو-4 اسپیس ایکس آشنا شوید

نهایت علم: ایستگاه فضایی بین المللی بتازگی در حساب کاربری خود تصاویری از فضانوردان ماموریت ˮکرو-4ˮ اسپیس ایکس منتشر نمود.


به گزارش نهایت علم به نقل از ایسنا، فضانوردان ماموریت "کرو-۴"(Crew۴) اسپیس ایکس در تصویر بالا قابل مشاهده هستند. "کرو-۴" ماموریت سرنشین دار بعدی شرکت اسپیس ایکس است که به زودی به مقصد ایستگاه فضایی بین المللی پرتاب خواهد شد.
فرمانده "کیل لیندگرن"(Kjell Lindgren)، خلبان "رابرت هاینز"(Robert Hines) و متخصصان ماموریت "جسیکا واتکینز"(Jessica Watkins) و "سامانتا کریستوفورتی"(Samantha Cristoforetti) از خدمه این ماموریت هستند.


ماموریت "کرو-۴" اسپیس ایکس، چهارمین پرواز سرنشین دار تجاری ناسا توسط فضاپیمای کرو دراگون و هفتمین پرواز کلی سرنشین دار مداری خواهد بود. این ماموریت برای پرتاب در ۱۵ آوریل ۲۰۲۲ برنامه ریزی شده است و طی آن چهار نفر از خدمه این ماموریت از مرکز فضایی کندی ناسا در فلوریدا به ایستگاه فضایی بین المللی منتقل خواهند شد. بنا بر برنامه ریزی ها مقرر است این ۴ خدمه نیز به مدت شش ماه در ایستگاه فضایی بین المللی حضور داشته باشند.
هم اکنون خدمه ماموریت کرو-۳ اسپیس ایکس در ایستگاه فضایی بین المللی حضور دارند. این ماموریت ۱۰ نوامبر سال ۲۰۲۱ ساعت ۲۱: ۰۳ به وقت منطقه زمانی شرقی(بامداد پنجشنبه ساعت ۰۵: ۳۳ به وقت ایران) به مقصد ایستگاه فضایی بین المللی پرتاب شد.
طی ماموریت "کرو-۳" چهار فضانورد ناسا به اسامی "راجا چاری"، "توماس مارشبورن"، "کایلا بارون" و یک فضانورد آژانس فضایی اروپا به نام "ماتیاس ماورر" برای انجام یک ماموریت شش ماهه به ایستگاه فضایی بین المللی رفتند. این نخستین پرواز فضایی "بارون"، "چاری" و "ماورر" و سومین پرواز "مارشبورن" بود.
این سومین ماموریت عملیاتی سرنشین دار اسپیس ایکس برای ناسا بعنوان قسمتی از برنامه خدمه تجاری این سازمان فضایی بود. مقرر است هر ماموریت، همچون کرو-۳، حدودا شش ماه به طول بینجامد و اسپیس ایکس مسئول پرتاب فضانوردان و همین طور بازگرداندن آنها به زمین است. مقرر است فضانوردان ماموریت کرو-۳ نیز بهار سال ۲۰۲۲ به زمین بازگردند.

نگاهی به فضانوردان ماموریت کرو-۴





"کیل لیندگرن"



"رابرت هاینز"



"جسیکا واتکینز"



"سامانتا کریستوفورتی"




منبع:

1400/12/11
21:55:45
5.0 از 5
474
تگهای خبر: ایستگاه فضایی , بین المللی , شركت , فرم
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۴
نهایت علم