نهایت علم elmend

پای یک فضانورد ژاپنی به قمر زمین باز می شود

پای یک فضانورد ژاپنی به قمر زمین باز می شود

نهایت علم پای یک فضانورد ژاپنی به قمر زمین باز می شود


به گزارش نهایت علم به نقل از ایسنا و به نقل از ناسا، رئیس جمهور "جو بایدن" و "فومیو کیشیدا"(Fumio Kishida) نخست وزیر ژاپن روز دوشنبه در توکیو با یکدیگر دیدار کردند. آنها در این دیدار از پیشرفت در همکاریهای دو کشور برای انجام مأموریت های انسانی و رباتیک به ماه سخن گفتند و بر تعهد خود در خصوص ارسال یک فضانورد ژاپنی به ایستگاه فضایی "دروازه ماه"(lunar Gateway) و فرود یک فضانورد ژاپنی روی سطح قمر زمین تحت برنامه ی آرتمیس ناسا تاکید نمودند.
رئیس جمهور بایدن اظهار داشت: در سالهای اخیر، اتحاد بین ژاپن و ایالات متحده آمریکا قوی تر، عمیق تر و توانمندتر شده است، چونکه ما با هم برای مقابله با چالش های جدید در دنیایی که به سرعت درحال تغییر است، همکاری می نماییم. یک مثال عالی از آن، ما ماه نورد ژاپن را دیدیم. نمادی از موفقیت همکاری فضایی ما با نگاه به ماه و مریخ. و من از کاری که با هم در ایستگاه فضایی "دروازه" در اطراف ماه انجام خواهیم داد هیجان زده هستم و مشتاقانه منتظر نخستین فضانورد ژاپنی هستم که در مأموریت سفر به ماه تحت برنامه آرتمیس به ما ملحق می شود.
"بیل نلسون"، مدیر ناسا، اظهار داشت: جاه طلبی مشترک ما برای دیدن فضانوردان ژاپنی و آمریکایی در کنار هم روی ماه، منعکس کننده ارزش های مشترک دو کشور برای کاوش مسئولانه و شفاف فضا به نفع بشریت در اینجا روی زمین است. رئیس جمهور بایدن با این اعلامیه تاریخی بار دیگر به ملت ها در سرتاسر جهان نشان داده است که آمریکا تنها نخواهد رفت، بلکه با شرکای همفکر خود پیش می رود. تحت (برنامه) آرتمیس، قصد ما سرمایه گذاری و کشف جهان با کشورهایی است که علم، فرصت های اقتصادی و مجموعه ای از ارزش های مشترک را ترویج می کنند.
رئیس جمهور "بایدن" و نخست وزیر "کیشیدا"، بعنوان بخشی از همکاریهای جاری در مأموریت های علمی فضا و زمین، مجدداً همکاری مستمر ایالات متحده و ژاپن در زمینه به اشتراک گذاری داده های علوم زمین برای بهبود درک علمی از تغییرات آب و هوایی را تأیید کردند.
علاوه بر این، رئیس جمهور، قصد ایالات متحده برای عرضه نمونه ای از سیارک "بنو"(Bennu) به ژاپن در سال ۲۰۲۳ را تأیید کرد. این نمونه طی مأموریت "OSIRIS-REx" ناسا جمع آوری شده بود. ژاپن نمونه سیارکی را که توسط مأموریت "هایابوسا۲"(Hayabusa۲) آژانس فضایی ژاپن(JAXA) در سال ۲۰۲۱ جمع آوری شده بود، در اختیار ایالات متحده قرار داد.
آژانس فضایی ژاپن شریک حیاتی ناسا در دستیابی به اهداف در حوزه علم و اکتشافات انسانی، همچون در ایستگاه فضایی بین المللی و برنامه آرتمیس است.
در سال ۲۰۲۰، ژاپن یکی از امضاکنندگان اصلی توافقنامه آرتمیس بود و قراردادی را با ناسا برای عرضه کردن چندین قابلیت به ماژول "I-HAB" ایستگاه فضایی "دروازه ماه" نهایی کرد، "I-HAB" ماژول اصلی ایستگاه فضایی دروازه ماه خواهد بود که فضایی به منظور زندگی، کار و انجام آزمایش در خلال مأموریت آرتمیس برای خدمه فراهم می آورد.
مشارکت های برنامه ریزی شده آژانس فضایی ژاپن شامل سیستم کنترل محیطی و سامانه پشتیبان حیات "I-HAB"، باتری ها، کنترل حرارتی و تجهیزات تصویربرداری است که توسط ESA (آژانس فضایی اروپا) پیش از پرتاب در ماژول ادغام خواهد شد. این توانایی ها برای انجام عملیات پایدار ایستگاه فضایی "دروازه ماه" در طول دوره های دارای خدمه و خالی از خدمه ضروری خواهد بود.




منبع:

1401/03/04
10:52:42
5.0 از 5
515
تگهای خبر: آمریكا , ایستگاه فضایی , بین المللی , ربات
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۳
نهایت علم