نهایت علم elmend

کم تحرکی به افزایش خروپف منجر می شود

کم تحرکی به افزایش خروپف منجر می شود

نهایت علم: بررسی جدید پژوهشگران ˮدانشگاه آریزوناˮ نشان میدهد که کم تحرک بودن، افزایش خروپف را به همراه دارد.


به گزارش نهایت علم به نقل از ایسنا و به نقل از نوروساینس نیوز، پژوهش جدیدی نشان داده است افرادی که بصورت مکرر خروپف می کنند و افرادی که بیشتر در معرض خطر آپنه خواب هستند، نسبت به افرادی که خروپف نمی کنند، فعالیت کمتری دارند.
پژوهشگران "دانشگاه آریزونا"(UArizona) در این پروژه، رابطه بین دفعات خروپف و کم تحرک بودن را طی سه سال بررسی کردند. شرکت کنندگان این پروژه، فراوانی خروپف و کم تحرک بودن را گزارش کردند و پژوهشگران، امتیازی را برای شناسایی افراد در معرض خطر آپنه خواب در نظر گرفتند.
پس از تطبیق جنسیت، سن، نژاد، سطح تحصیلات و وضعیت تاهل مشخص شد افرادی که خروپف مکرر دارند، در مقایسه با افرادی که هیچ گاه خروپف نمی کنند، حدود ۳۶ دقیقه بیشتر در روز بی تحرکی داشته اند. همچنین، افرادی که بیشتر در معرض خطر آپنه خواب قرار داشتند، حدود ۴۴ دقیقه بیشتر در روز کم تحرک بودند.
دکتر "مایکل گراندنر"(Michael Grandner)، از پژوهشگران این پروژه اظهار داشت: مشکلات تنفسی در رابطه با خواب مانند خروپف و آپنه خواب، در این افراد بسیار رایج هستند اما این مشکلات فقط بر شب تاثیر نمی گذارند. آنها می توانند به خستگی بیشتر و انرژی کمتر منجر شوند که همه چیز را از خلق و خو گرفته تا استرس تحت تاثیر قرار می دهد. بنابراین است که حتی خروپف کردن نیز می تواند بر سلامتی و تندرستی تأثیر بگذارد.
این پژوهش، در نشست "SLEEP 2022" به چاپ رسید.




منبع:

1401/03/17
22:18:21
5.0 از 5
474
تگهای خبر: انرژی , پژوهشگر , چاپ , دانش
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۲
نهایت علم