نهایت علم elmend
توافق معاون علمی با وزیر ازبكستان؛

گشوده شدن بازار بزرگ ازبکستان به روی دانش بنیان های ایرانی

گشوده شدن بازار بزرگ ازبکستان به روی دانش بنیان های ایرانی

نهایت علم: اولین نشست گروه همکاریهای مشترک ایران و ازبکستان در عرصه نوآوری و فناوری به ریاست معاون علمی رئیس جمهور اسلامی ایران و وزیر آموزش عالی ازبکستان در تاشکند اجرا شد.



به گزارش نهایت علم به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، این جلسه همزمان با هفته نوآوری ازبکستان (InnoWeek ۲۰۲۳) با حضور هیأتی از جمهوری اسلامی ایران که روز چهارشنبه به ریاست روح الله دهقانی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور راهی تاشکند شده اند و مدیران علم و فناوری ازبکستان به ریاست ابراهیم عبدالرحمانف، وزیر آموزش عالی، علوم و نوآوری ازبکستان انجام شد که طی آن توافقات مختلفی در امتداد توسعه همکاریهای علمی فناوری مشترک بدست آمد.
طرفین همچون توافق کردند که از توسعه همکاریهای مستقیم بین شرکت های دانش بنیان دو کشور و پروژه های استارتاپی مشترک حمایت کنند. بدین ترتیب استارتاپ های ایران و ازبکستان به بازارهای کشور دیگر راه می یابند.
روح الله دهقانی با اشاره به اینکه تلاش هایی که ایران در حوزه تبادل فناوری انجام شده، امروز نتایج خودرا نشان میدهد گفت: معتقدم توسعه همکاریهای مشترک بین ایران و ازبکستان در قالب پروژه های استارتاپی مشترک و پروژه های زیست محیطی می تواند به توسعه دو کشور در آینده کمک می نماید.
از جنبه های مهم مذاکرات امروز، توافق در حوزه همکاریهای مشترک در بهبود وضعیت زیست محیطی در منطقه خلیج آرال و در ادامه، افزایش نوآوری های زیست محیطی در این منطقه بود.
براساس تفاهم نامه های امضا شده در این جلسه شش مجموعه دانش بنیان ایرانی حاضر در نمایشگاه هفته نوآوری ازبکستان در عرصه های انتقال دانشجو به ایران، تولید انیمیشن، راه اندازی مراکز داده، تولید پهپادهای کشاورزی و تجهیزات پزشکی با طرف های ازبکستانی همکاری خواهند داشت.
دهقانی که بمنظور گسترش همکاریهای فناوری و نوآوری با ازبکستان به دعوت وزیر آموزش عالی، علوم و نوآوری آن کشور همزمان با هفته نوآوری ازبکستان به تاشکند رفته، از نمایشگاه بین المللی هفته نوآوری نیز بازدید نمود.
پاویون جمهوری اسلامی ایران در این نمایشگاه با حضور ۲۵ شرکت دانش بنیان بزرگترین پاویون خارجی در این نمایشگاه است.

1402/07/28
18:36:37
5.0 از 5
262
تگهای خبر: آینده , استارتاپ , بین المللی , توسعه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۳
نهایت علم