طوفان الاقصی و 4 اشتباه راهبردی رژیم صهیونیستی
نهایت علم: بعد از شروع عملیات «طوفان الاقصی» توسط مقاومت فلسطین در هفتم اکتبر 2023، مقامات رژیم صهیونیستی به گمان این که می توانند طی چند روز گروههای مقاومت را نابود کنند و در نتیجه غزه را تحت تصرف خود درآورند، دست به یک خودکُشی ناخواسته زدند و طی بیش از نیم سال چند شکست راهبردی را متحمل شدند.
به گزارش نهایت علم به نقل از ایسنا، مقاومت فلسطین به رهبری حماس در سپیده دم هفتم اکتبر (۱۵ مهر) عملیات منحصربه فردی را با حمله به شهرک های صهیونیست نشین در نزدیکی غزه شروع کرد و ضمن تصرف پایگاه های ارتش اسرائیل، ده ها صهیونیست را به اسارت گرفت. کارشناسان این عملیات را یک شکست راهبردی برای رژیم صهیونیستی و ارتش «افسانه ای» ادعایی آن ارزیابی می کنند.
این عملیات موجب شروع تجاوزات نظامی ارتش رژیم اشغالگر به مناطق مسکونی در نوار غزه شد و امروز (سه شنبه) وارد دویستمین روز خود شده است؛ اما ارتش رژیم صهیونیستی همچنان در دستیابی به اهداف متوهمانه اش ناکام مانده است.
تصمیم مقامات سیاسی و نظامی رژیم صهیونیستی برای حمله به غزه و تحولات ناشی از آن در منطقه با چهار اشتباه راهبردی توسط آنها همراه بوده است.
اولین شکست راهبردی رژیم صهیونیستی عدم پیش بینی و اطلاع از شروع عملیات طوفان الاقصی و بدنبال آن اشتباه اطلاعاتی درباره ی توان نظامی گروههای مقاومت بود که روزبه روز و با طولانی شدن جنگ بیش از قبل نمایان شد.
طی ۲۰۰ روز جنگ و به رغم تمامی حملات غیرانسانی مقابل غیرنظامیان و خصوصاً زنان و کودکان در نوار غزه و شهادت بیش از ۳۴ هزار نفر، اما ارتش رژیم صهیونیستی متحمل خسارات و ضربات بی سابقه ای شده است، تا جایی که خود صهیونیست ها ناگزیر به اعتراف به شکست در مقابل مقاومت فلسطین شده اند و بنا بر این بود که روز دوشنبه «آحارون هالیوا» رییس شعبه اطلاعات نظامی ارتش رژیم اشغالگر «امان» تصمیم گرفت بعد از ۳۸ سال حضور در ارتش، استعفای خودرا به خاطر شکست هفت اکتبر اعلام نماید.
عملیات طوفان الاقصی
منبع: نهایت علم
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب