نهایت علم elmend
یك محقق ایرانی خبر داد؛

امکان تولید دارو با منشأ گیاهی برای پیش گیری از تصلب شرائین

امکان تولید دارو با منشأ گیاهی برای پیش گیری از تصلب شرائین

نهایت علم: یک پژوهشگر ایرانی در خارج از کشور از امکان تولید دارو با منشأ گیاهی برای پیش گیری از تصلب شرائین، خصوصاً در بیماران دیابتی و گرفتار نارسایی قلبی آگاهی داد.



به گزارش نهایت علم به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، حمیدرضا کازرانی که دانش آموخته دکتری تخصصی فارماکولوژی دامپزشکی از دانشگاه استراث کلاید بریتانیاست درباره ی این طرح اظهار داشت: تصلب شرائین و دیابت جزو مهم ترین عوامل زمینه ساز بیماری عروق کرونر به حساب می آید. اهمیت و شیوع بیماری تصلب شرائین و بدنبال آن بروز سکته قلبی بر هیچ کس پوشیده نیست. از طرفی برمبنای مطالعات اخیر، اختلال در عملکرد سلول های اندوتلیال زمینه ساز اصلی این اختلال به حساب می آید. بدیهی است برای جلوگیری از تصلب شرائین که خود عامل اصلی سکته های قلبی و مغزی به حساب می آید، باید بدنبال علل زمینه ای آن گشت.
این محقق در ادامه بیان نمود: با عنایت به اپیدمی دیابت و شیوع بسیار بیشتر بیماری های قلبی- عروقی و تصلب شرائین در این بیماران، تصمیم گرفته شد که این پژوهش روی این بیماری متمرکز شود.
وی افزود: امکان تولید دارو با منشأ گیاهی برای جلوگیری از تصلب شرائین، خصوصاً در بیماران دیابتی و گرفتار نارسایی قلبی همچون نتایج انجام این طرح است.
این پژوهشگر خاطرنشان کرد: در بخش دوم پژوهش، نیز اثر حفاظتی اسید الاژیک در مقابل نارسایی قلبی مورد بررسی قرار گرفت. نارسایی قلبی زمانی رخ می دهد که عضله قلب قدرت پمپاژ کافی خون را ندارد. این بیماری بیشتر در بیماران مبتلا به فشار خون و یا بدنبال سکته های قلبی رخ می دهد و خصوصاً در بیماران دیابتی شیوع نسبتاً بالایی دارد.
او در آخر تصریح کرد: اسید الاژیک در مدل حیوانی مورد آزمایش در این تحقیق، اثرات حفاظتی قابل توجهی در مقابل این بیماری نشان داد.


منبع:

1403/03/30
00:20:54
5.0 از 5
257
تگهای خبر: پژوهشگر , تخصصی , تولید , دانش
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۵
دوستان سایت نهایت علم
نهایت علم