نهایت علم elmend
با تلاش پژوهشگران آمریكایی صورت گرفت

بهبود آزمایش ام آر آی با كمك یك ابزار پوشیدنی

بهبود آزمایش ام آر آی با كمك یك ابزار پوشیدنی

به گزارش نهایت علم پژوهشگران آمریكایی، نوعی ابزار پوشیدنی ابداع نموده اند كه می تواند دشواری های ناشی از روش تصویربرداری ام.آر.آی را برطرف كند.


به گزارش نهایت علم به نقل از ایسنا و به نقل از وبسایت رسمی دانشگاه پردو، كسانی كه آزمایشات ماموگرافی یا ام.آر.آی را پشت سر گذاشته اند، از دشواری روند انجام شدن آنها آگاه هستند. پژوهشگران "دانشگاه پردو"(Purdue University) كوشیده اند تا نوعی فناوری را كه در صنایع دفاعی و هوا-فضا مورد استفاده قرار می گیرد، به كار ببرند و متد جدیدی را برای انجام دادن بعضی از تصویربرداری های پزشكی ابداع كنند.
یكی از علل دشواری چنین آزمایش هایی این است كه اغلب در آنها از سیم پیچ های خشك و محكم مبتنی بر فركانس رادیویی استفاده می شود كه سیگنال ها را از بدن دریافت می كنند. پژوهشگران در این پروژه، نوعی سیم پیچ مبتنی بر فركانس رادیویی را به كار برده اند كه قابلیت تغییر شكل و انعطاف را دارد.
"جوزف ریسپولی"(Joseph Rispoli)، استادیار مهندسی پزشكی دانشگاه پردو اظهار داشت: تصور كنید كه برای تصویربرداری پزشكی به بیمارستان مراجعه نموده اید و كار شما با كمك پارچه ای انجام می شود كه سیم پیچ ها در آن جای گرفته اند. ما نوعی پارچه سازگار، پوشیدنی و قابل كشش ابداع كرده ایم كه ریسمان های انتقال دهنده سیگنال به آن دوخته شده اند و می توانند نسبت سیگنال به نویز را برای بهبود تصویربرداری ام.آر.آی فراهم نمایند.
روش های كنونی بهبود نسبت سیگنال به نویز، شكل دادن به آرایه های سیم پیچ را شامل می شود اما این سیم پیچ ها معمولا سفت هستند و بیمار باید جهت استفاده از آنها در حالت خاصی قرار بگیرد. پژوهشگران دانشگاه پردو، سیم پیچ های انعطاف پذیر و قابل كششی عرضه كرده اند كه می توان آنها را بدون احتیاج به داشتن حالت خاص، نزدیك به پوست و روی ناحیه یا مفصل خاصی از بدن قرار داد.
این فناوری، در صنایع دفاعی و هوا- فضا هم به كار می آید. ریسپولی افزود: این فناوری می تواند برای تصویربرداری ام آرآی پستان و بهبود ارتباط ابزار پزشكی با كمك آنتن های پوشیدنی هم كاربرد داشته باشد.
این پژوهش، در مجله "IEEE Transactions on Biomedical Engineering" به چاپ رسید.



1398/12/08
10:06:56
5.0 از 5
3674
تگهای خبر: آمریكا , پژوهشگر , چاپ , دانش
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۱
نهایت علم