تولید دستگاه های تنفسی توسط یك شركت فضایی نامی
نهایت علم: شركت ˮویرجین اوربیتˮ (Virgin Orbit) یكی از شركت های زیرمجموعه ˮگروه ویرجینˮ (Virgin Group) كه متلعق به ˮریچارد برانسونˮ(Richard Branson)، كارآفرین و سرمایه گذار بریتانیایی است، بتازگی اعلام نمود كه برای كمك به معالجه افراد مبتلا به كروناویروس جدید تولید دستگاه های تنفسی را آغاز خواهدنمود.
به گزارش نهایت علم به نقل از ایسنا و به نقل از دیلی میل، شركت فضایی ویرجین اوربیت بتازگی دست از كار اصلی خود برداشته و اعلام نموده می خواهد تولید دستگاههای تنفسی را به سبب شیوع بیماری مهلك كووید-۱۹ آغاز كند.
حدود دو ماه است كه افراد برخی كشورهای جهان به كروناویروس كه حالا بیماری "كووید-۱۹" (COVID-۱۹) نام گرفته، مبتلا شده اند و تابحال این ویروس جان هزاران نفر را در سراسر جهان گرفته است. شیوع این بیماری در شهر ووهان چین بوده است. بتازگی نیز پژوهشگران دانشگاه علوم پزشكی نانجینگ نیز اعلام نموده اند این ویروس خطرناك تر از آن چیزی است كه افراد تصور میكنند و مطالعات آنها نشان میدهد ویروس در محیط ۴۱ درجه نیز قابل انتقال و سرایت است.
حال این شركت فضایی تصمیم گرفته با ساخت دستگاه تنفّس مصنوعی یا وِنتیلاتور (Medical ventilator) گامی نوین در جهت درمان این بیماری برداشته باشد. این دستگاهها كمی متفاوت از یك دستگاه تنفس مصنوعی معمولی خواهد بود و از كیسه های متحرك خودكار برای پمپاژ اكسیژن به بیماران استفاده می نماید.
این شركت امیدوار است با اتوماتیك كردن كیسه ها كه معمولاً باید توسط یك شخص پمپاژ شود، ونتیلاتورهای هوشمندی توسعه دهد كه همانند گذشته بزرگ و پیچیده نیستند.
دستگاه تنفّس مصنوعی یا دستگاهی است كه كار تنفس را برای بیمارانی كه بطور موقت یا دائم گرفتار مشكلات تنفسی هستند انجام می دهد. به عبارت دیگر در ریه می دمد و درنگ می كند و بازدم خودبخود انجام می شود. آغاز تهویهٔ مصنوعی با لوله گذاری تراشه فراهم می شود. بعد از آن با استفاده از دستگاه های پیشرفته كه امروزه تحت كنترل ریز پردازندهها هستند تنفس مصنوعی برای بیمار آغاز می شود. با شیوع بیماری كووید-۱۹ بیمارستانهای آمریكا با كمبود دستگاههای تنفسی مواجه گشته اند.
به گزارش CNBC این شركت امیدوار است ظرف چند روز آینده تاییدیه ساخت این دستگاهها را از سازمان غذا و دارو آمریكا دریافت كند تا ساخت هزاران دستگاه در هفته را آغاز كند.
منبع: نهایت علم
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب