نهایت علم elmend
پژوهشگران انگلیسی:

بستری شدن در بیمارستان تنوع باكتری روده را تغییر می دهد!

بستری شدن در بیمارستان تنوع باكتری روده را تغییر می دهد!

به گزارش نهایت علم پژوهشگران انگلیسی در بررسی چندین بیمار دریافتند كه بستری شدن در بیمارستان می تواند تغییرات قابل توجهی در تنوع باكتری روده ایجاد كند.


به گزارش نهایت علم به نقل از ایسنا و به نقل از نیوساینتیست، رفتن به بیمارستان می تواند تغییرات قابل ملاحظه ای در باكتری روده ایجاد كند. آزمایش ها نشان داده اند معده افرادی كه برای چندین روز در بیمارستان تحت درمان قرار می گیرند، به سرعت به محل سكونت پاتوژن های مضر تبدیل می شود. این تغییرات، به بیرون رفتن میكروب های سالم روده و رخ دادن اثرات منفی در دراز مدت منجر می شود.
افزایش استفاده از آنتی بیوتیك های گوناگون، تغذیه بیماران با كمك لوله ها و به كار بردن دستگاه های تنفسی برای بیماران می توانند نتایج مضری داشته باشند.
"مارك پالن"(Mark Pallen)، پژوهشگر "موسسه كوادرام" (QIB) انگلستان و سرپرست این پروژه اظهار داشت: نتایج این بررسی، من را واقعا شگفت زده كرد. باآنكه انتظار دیدن چنین نتایجی را داشتم اما مشاهده تغییرات در این مقیاس، غیرمنتظره بود.
پژوهشگران برای ارزیابی تاثیر مراقبت های بیمارستان بر میكروبیوم روده، ۲۴ نفر را كه به تروما، حملات قلبی، سرطان و مشكلات مهم دیگر گرفتار شده بودند، طی ۱۰ ماه مورد بررسی قرار دادند.
خیلی از این شركت كنندگان كه بین ۲۵ تا ۸۵ سال داشتند، بیهوش بودند و یا به آنها آرام بخش تزریق شده بود؛ در نتیجه پژوهشگران، بررسی خویش را با اجازه اعضای خانواده آنها انجام دادند.
پژوهشگران با استفاده از روشی معروف به "متاژنومیكس"(Metagenomics)، نمونه DNA این بیماران را به دست آوردند تا میكروب های آنها و تغییرات صورت گرفته طی دوره درمان را بررسی نمایند.
دو سوم بیماران این آزمایش، طی دوره ای كه در بیمارستان بستری بودند، كاهش قابل توجهی در تنوع میكروبی داشتند. بیشترین تغییرات، در بیمارانی دیده شد كه آنتی بیوتیكی معروف به "مروپنم"(meropenem) را مصرف كرده بودند.
پالن اضافه كرد: روده معمولا سكونتگاه مجموعه ای غنی و تطبیق پذیر از ریزارگانیسم هاست اما ما دریافتیم كه بیماران این آزمایش، تنوع میكروبتای روده را از دست داده اند و تنها یك ارگانیسم را به میزان زیادی در روده خود دارند.
پژوهشگران دریافتند كه روده بیماران، توسط یك پاتوژن باكتریایی معروف به "انتروكوك فاسیوم"(Enterococcus faecium) اشغال شده است. این میكروب می تواند از روده به اندام دیگری همچون ریه ها برود و به آنها صدمه برساند. اگر این میكروب به جریان خون برسد، می تواند به مرگ بیمار منجر شود.
پالن افزود: موضوعی كه بیشترین نگرانی را برای ما ایجاد كرد، به دست آورن شواهدی در خصوص گسترش باكتری "انتروكوك فاسیوم"(E. faecium) بین سه بیمار بود.
"ژوست وییرسینگا"(Joost Wiersinga)، از پژوهشگران این پروژه اظهار داشت: از آنجائیكه همیشه اولویت درمان در نجات جان بیماران است، پزشكان باید تلاش كنند تا اختلال در باكتری های روده را به حداقل برسانند. اگر بیماران به آنتی بیوتیك نیاز داشته باشند، باید آنرا دریافت نمایند اما باید در مورد نوع آنتی بیوتیك و مدت استفاده از آن، دقت كافی اعمال شود.
این پژوهش، در مجله "Microbial Genomics" به چاپ رسید.



1398/07/11
12:00:35
5.0 از 5
4637
تگهای خبر: پژوهشگر , چاپ , دستگاه , شركت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۱
نهایت علم