نهایت علم elmend
با ویژگی های سندرم تخمدان پلی كسیستیك؛

دو رده سلولی نامیرا شده گرانولوزا تولید شد

دو رده سلولی نامیرا شده گرانولوزا تولید شد

به گزارش نهایت علم محققان بانك سلولهای انسانی و جانوری موفق به تولید دو رده سلولی نامیرا شده از سلول های گرانولوزای نرمال و گرانولوزایی با خصوصیت های سندرم تخمدان پلی كسیستیك شدند.



به گزارش نهایت علم به نقل از مرکز ملی ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران، دکتر عبدالرضا دانشور آملی، مدیر بانک سلولهای انسانی و جانوری این مرکز اظهار داشت: سلول های گرانولوزا همچون سلول های حایز اهمیت در فرآیند باروری هستند.
وی اضافه کرد: هر گونه اختلال در متابولیسم این سلولهای گرانولوزا می تواند منجر به ناباروری شود کما اینکه علت اصلی ایجاد سندرم تخمدان پلی کیستیک، اختلال در فرآیند های آنزیمی سلول های گرانولوزای این بیماران است که از شایع ترین علل ناباروری در زنان به حساب می آید.

مدیر بانک سلولهای انسانی و جانوری مرکز ملی ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران اظهار داشت: مطالعات بنیادی در جهت بررسی مسیرهای متابولیسمی این سلول ها می تواند به درک و بررسی درمان های دارویی کمک نماید.
وی با اشاره به اینکه اغلب پژوهشگران در این عرصه از سلول های اولیه گرفته شده از بیمارانی که در فرایند درمان ناباروری قرار دارند، استفاده می نمایند اضافه کرد: کار با این سلول های اولیه با عنایت به طول عمر پایین و محدودیت پاساژ پذیری آنها دشوار می باشد. برپایه پژوهش انجام گرفته، دو رده سلولی فوق الذکر توسط محققان بانک سلولهای انسانی و جانوری تولید و در کلکسیون رده های سلولی این بانک نگهداری می شوند.
به گزارش نهایت علم به نقل از مهر، نتایج این پژوهش در ژورنال سیتوتکنولوژی به چاپ رسیده است.

1399/08/18
20:05:19
5.0 از 5
1310
تگهای خبر: پژوهشگر , تكنولوژی , تولید , چاپ
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۲
نهایت علم