نهایت علم elmend
محققان دانشگاه هاروارد اعلام كردند

تاثیر منفی كتك زدن بر رشد مغز كودكان

تاثیر منفی كتك زدن بر رشد مغز كودكان

نهایت علم: پژوهشگران ˮدانشگاه هارواردˮ در مطالعه اخیرشان اعلام کردند کتک زدن با تغییر دادن واکنش های عصبی به محیط اطراف می تواند بر رشد مغز کودک تأثیر بگذارد.


به گزارش نهایت علم به نقل از ایسنا و به نقل از دیلی میل، پژوهشگران دانشگاه "هاروارد" اثرات کتک زدن را که بعنوان تنبیه بدنی شناخته می شود بر مغز ۱۴۷ کودک بررسی کردند. آنها دریافتند که این امر ممکنست بر رشد مغز کودک تأثیر بگذارد.
پژوهشگران گفتند: کتک زدن رشد مغز کودک را تحت تأثیر قرار می دهد و مناطق عصبی را که بر تصمیم گیری و پردازش شرایط تأثیر می گذارد مختل می کند.
کودکانی که اینطور تنبیه بدنی شده اند در چندین نواحی از قشر پیش پیشانی(PFC) همچون در مناطقی که قسمتی از شبکه برجستگی(SN) شناخته می شوند پاسخ عصبی بیشتری دارند. این مناطق به نشانه هایی در محیط مانند تهدید که دارای پیامد هستند، پاسخ می دهند و ممکنست در تصمیم گیری و پردازش شرایط کودک تأثیر بگذارد.
سخنگوی انجمن ملی پیش گیری از ظلم به کودکان اظهار داشت: شواهد واضحی وجود دارد که تنبیه بدنی به سلامت کودکان لطمه می رساند. ما والدین را تشویق می نماییم تا با روش مثبت مانند تعیین مرزهای مشخص و ثابت به فرزندان خود درست و غلط را بیاموزند.
"کتی آ" (Katie A) از دانشکده روانشناسی دانشگاه "هاروارد" و نویسنده تحقیق اظهار داشت: ما می دانیم کودکانی که خانواده های آنها از تنبیه بدنی استفاده می نمایند بیشتر گرفتار اضطراب، افسردگی، مشکلات رفتاری و سایر مشکلات روحی می شوند اما خیلی از مردم به کتک زدن بعنوان نوعی از خشونت نگاه نمی کنند. در این مطالعه ما می خواستیم بررسی نماییم که چگونه کتک زدن می تواند بر رشد مغز تاثیر بگذارد.
تنبیه بدنی کودک در اسکاتلند در سال ۲۰۲۰ ممنوع گردید و در سال ۲۰۲۲ نیز در ولز غیرقانونی خواهد شد.
پژوهشگران طی این مطالعه داده های یک مطالعه بزرگ که بر روی کودکان سه تا ۱۱ ساله انجام شده بود را تجزیه و تحلیل کردند. آنها بر روی ۱۴۷ کودک که در حدود ۱۰ و ۱۱ سالگی کتک خورده بودند، متمرکز شدند.
هر کودک با روش دستگاه تصویرسازی تشدید مغناطیسی(MRI) مورد بررسی قرار گرفت که طی آن از میدان های مغناطیسی قوی و امواج رادیویی برای تولید تصاویر دقیق از داخل بدن استفاده می شود. همانطور که آنها این کار را انجام دادند، کودکان یک صفحه کامپیوتر را تماشا می کردند که تصاویر مختلفی از بازیگران با چهره های "ترسناک" و "خنثی" را نشان می داد.
یک اسکنر فعالیت مغز هر کودک را در پاسخ به هر نوع صورت ثبت نمود و تصاویر جهت بررسی اینکه آیا صورت ها موجب ایجاد الگوهای مختلفی از فعالیت مغز در کودکان می شوند یا خیر، تجزیه و تحلیل شد.
پژوهشگران اظهار کردند: بطور متوسط ​​ چهره های ترسناک بیشتر از چهره های خنثی سبب فعال شدن مناطق مختلف مغز می شوند.
پژوهشگران براین باورند که این مطالعه نخستین گام در جهت تجزیه و تحلیل بیشتر تأثیرات بالقوه کتک زدن بر رشد مغز کودکان است.
پژوهشگران گفتند: ما امیدواریم که این یافته ها خانواده ها را ترغیب کند تا از این استراتژی استفاده نکنند والدین و سیاست گذاران باید برای کاهش تنبیه بدنی تلاش کنند.




منبع:

1400/01/26
22:10:21
5.0 از 5
997
تگهای خبر: پژوهشگر , تولید , دانش , دستگاه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۵
نهایت علم