نهایت علم elmend
در دانشگاه صنعتی امیركبیر؛

پایانه 16 كاناله برای تحریك سلول های عصبی طراحی شد

پایانه 16 كاناله برای تحریك سلول های عصبی طراحی شد

نهایت علم: پژوهشگران کشور موفق به طراحی و ساخت پایانه 16 کاناله تمام مجتمع تحریک سلول های عصبی کاربردی در آزمایشگاه مدارها و سیستم های زیست پزشکی شدند.



به گزارش نهایت علم به نقل از ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی، دکتر محمد مهدی احمدی درباب پایانه ۱۶ کاناله برای تحریک سلول های عصبی اظهار داشت: این مدار تحریک کننده سیستم عصبی، نسبت به مدارهای مشابه ارائه شده توسط پژوهشگران خارج از کشور از بازدهی و کارایی بیشتری برخوردارست.
وی با اعلان اینکه ایده های استفاده شده در این پایانه تحریک، بتازگی در آمریکا به ثبت رسیده است، اظهار داشت: این سیستم در امتداد انجام پروژه تحریک ۱۶ کاناله تمام مجتمع با حمایت ستاد توسعه علوم شناختی انجام شده است.
احمدی اضافه کرد: این پروژه یکی از طرح های در رابطه با طرح ایمپلنت مغزی است که توسط ستاد توسعه علوم شناختی از سال ۱۳۹۵ شروع و مورد حمایت قرار گرفته است.
وی اشاره کرد: پایانه ارائه شده، در مدارهای تحریک کننده عصبی همچون پروتز حلزون شنوایی، پروتز بینایی، دستگاه تحریک عمقی مغز و دستگاه تحریک الکتریکی نخاعی نیز دارای کاربردهای فراوانی است.
عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر تصریح کرد: امروزه با اهمیت ترین چالش ها در ایمپلنت های تحریکی، طراحی و ساخت یک مدار تحریک کننده بافت عصبی بدون وارد آوردن صدمه ای به آن و برای مدت طولانی است.
وی اضافه کرد: برای ایجاد یک تحریک الکتریکی ایمن، یک شرط لازم آنست که میزان بار الکتریکی در فاز کاتدی تحریک به بافت عصبی تزریق می شود، بصورت کامل در فاز آنودی از بافت عصبی جمع آوری شود. در همین راستا این مسئله به خوبی در نظر گرفته شده است.
محقق دانشگاه صنعتی امیر کبیر افزود: نتایج قسمتی از این پژوهش در مجله معتبر IEEE Transactions on Power Electronics نیز به چاپ رسیده و تست های تراشه تولید شده درحال نهایی شدن است.


منبع:

1400/04/23
19:28:27
5.0 از 5
823
تگهای خبر: آمریكا , الكتریكی , پژوهشگر , توسعه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۲
نهایت علم