نهایت علم elmend

گسترش همکاری صندوق نوآوری و ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی

گسترش همکاری صندوق نوآوری و ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی

نهایت علم: به گزارش نهایت علم، توافق همکاری میان صندوق نوآوری و شکوفایی و ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی برای پشتیبانی از نوآوری مبتنی بر علوم شناختی در اولین رویداد سلامت شناختی دیجیتال به امضا رسید.


به گزارش نهایت علم به نقل از ایسنا، در نخستین رویداد سلامت شناختی دیجیتال که با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی و به همت ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی امروز در محل صندوق نوآوری برگزار شد، برنامه ها و بررسی های مفصلی در رابطه با توسعه علوم شناختی و کسب وکارهای در ارتباط با آن به بحث درآمد.

در این برنامه مسائلی چون سلامت شناختی کودکان زیر پنج سال، وضعیت سلامت دیجیتال در کشور، سلامت شناختی افراد بین ۵ تا ۱۷ در گردهمایی های تخصصی به بحث گذاشته شدند. همینطور در نوبت عصرگاهی این رویداد، خدمات صندوق نوآوری و شکوفایی به صورت مفصل برای فعالان کسب وکارهای مبتنی بر علوم شناختی تشریح داده شد.

همینطور در حاشیه این برنامه تفاهمنامه ای میان صندوق نوآوری و شکوفایی و ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی، مبتنی بر همکاری در زمینه تأمین منابع مالی مورد نیاز برای توسعه و تجاری سازی به امضا رسید.
در این رویداد دکتر علی وحدت، رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی، ضمن خوش آمد به نمایندگان ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی، کارآفرینان، متخصصان علوم شناختی و دانشجویان علاقمند به این حوزه، اظهار نمود: توسعه علوم شناختی و خلق کسب وکارهای مبتنی بر آن بحثی بااهمیت و قدرت آفرین است که می تواند منشا پیشرفت های بسیاری در کشور باشد.
دکتر وحدت همینطور از تلاشهای ستاد توسعه علوم و فناوری های علوم شناختی قدردانی نمود و اظهار داشت: سیاست ما در صندوق نوآوری و شکوفایی اینست که از فعالیتهای دانش بنیان مبتنی بر علوم شناختی حمایت های لازم را به صورت کامل داشته باشیم. صندوق هر حمایت مالی لازم را با تشخیص ستاد توسعه علوم و فناوری های علوم شناختی به ثمر می رساند.
در ادامه این برنامه سید محمد مهدوی، دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی، ضمن خوش آمدگویی به کارآفرینان، متخصصان علوم شناختی و دانشجویان علاقمند به این حوزه، اظهار نمود: اهمیت علوم و تکنولوژی های جدید شناختی امروزه بر کسی پوشیده نیست. تمرکز بر این حوزه می تواند سبب ارتقای جایگاه فناورانه ایران در دنیا شود.

وی ادامه داد: تلفیق علوم شناختی با حوزه هایی همچون هوش مصنوعی، فناوری اطلاعات و کلان داده عرصه های نوینی می آفریند که می توانند در عرضه محصولات و خدمات نوین به جامعه ظرفیت کم نظیری داشته باشند.
مهدوی تصریح کرد: ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی دو گام جدی برای توسعه کسب وکارهای نوآورانه مبتنی بر علوم شناختی برداشته است؛ نخست اینکه مبانی کار به صورت عملی بنا نهاده شده است و دوم هم زیرساخت های در رابطه با این هدف به خوبی توسعه پیدا کرده است. از طرفی تحقیق های اساسی در کشور شکل گرفته و ظرفیت قابل اتکایی در کشور بوجود آمده است.
دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی افزود: ستاد در گام سوم کوشیده است با دارایی که در کشور هست، توسعه کسب و کار و خدمت در جامعه را مبتنی بر علوم شناختی با سرعت بیشتر از قبل، پیش ببرد.
وی خبر داد: سازوکارها و ابزارها در جهت این هدف طراحی و فراهم گشته است. از خدمات مالی گرفته تا خدمات توانمندسازی ساختارهایی در خدمت کسب وکاران مبتنی بر علوم شناختی آماده عرضه است.

مهدوی همینطور اظهار نمود: حمایت های صندوق نوآوری شامل ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی و مجموعه محققین این حوزه بوده است.

به نقل از روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، در پایان اولین رویداد سلامت شناختی دیجیتال که با حضور متخصصان خیلی از نهادها و سازمان های مختلف برگزار شد، یک تفاهمنامه مبتنی بر همکاری در زمینه تأمین منابع مالی مورد نیاز برای توسعه و تجاری سازی میان صندوق نوآوری و شکوفایی و ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی به امضا رسید.
بر طبق این تفاهمنامه یکی از محورهای همکاری در زمینه تأمین منابع مالی مورد نیاز برای توسعه و تجاری سازی فناوری های شناختی بخصوص از راه صندوق های پژوهش و فناوری موجود یا ایجاد صندوق های جسورانه شرکتی (CVC) بود.

طرفین همینطور توافق کردند که در تقویت شتاب دهنده های دانش بنیان موجود یا راه اندازی شتاب دهنده تخصصی دانش بنیان در حوزه علوم و فناوری های شناختی به منظور کمک به توسعه و تجاری سازی فناوری همکاری کنند.
مشارکت در شناسایی اولویت های توسعه فناوری، نوآوری و خدمات، فرصت های سرمایه گذاری و زمینه های مناسب صادراتی در حوزه علوم و فناوری های شناختی از دیگر محورهای این تفاهمنامه بود و همینطور همکاری برای توسعه بازار شرکتهای فناور، دانش بنیان و استارت آپی حوزه شناختی در داخل و خارج کشور به توافق طرفین رسید.
از طرفی همکاری برای تقویت شرکتهای فناور، دانش بنیان و استارت آپی حوزه علوم و فناوری های شناختی در زمینه تحقیق و توسعه از راه اعطای کمک هزینه های بلاعوض تحقیق و توسعه (گرنت) از محورهای همکاری میان صندوق نوآوری و ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی بود.
مدت این قرارداد از زمان امضا تا دو سال ادامه می یابد و بعد از آن هم طرفین می توانند ادامه همکاری را تمدید کنند.




منبع:

1401/06/16
10:38:13
5.0 از 5
457
تگهای خبر: استارت آپ , تخصصی , تكنولوژی , توسعه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۵
نهایت علم