نهایت علم elmend
ایلان ماسك:

اتصال مغز انسان به كامپیوتر امسال محقق می شود

اتصال مغز انسان به كامپیوتر امسال محقق می شود

نهایت علم: دستگاهی كه مغز انسان را به یك كامپیوتر متصل می سازد، احیانا اواخر امسال برای نخستین بار در مغز كار گذاشته خواهد شد.


به گزارش نهایت علم به نقل از ایسنا و به نقل از سی نت، "ایلان ماسك"(Elon Musk) بنیانگذار استارتاپ "نورالینك"(Neuralink) معتقد می باشد كه اتصال مغز انسان به كامپیوتر ها می تواند به انسان ها كمك نماید كه به ناتوانایی ها و لطمه های خود غلبه كنند و در نهایت با هوشمندترین "هوش های مصنوعی" هم رقابت كنند.
ماسك بتازگی اظهار نمود كه استارتاپ "نورالینك" بروزرسانی هایی را راجع به فناوری در حال توسعه خود منتشر خواهدنمود.
وی این بروزرسانی ها را در یك كلمه "عالی" دانسته است.
بنابر گزارش ها این استارتاپ می خواهد با ساخت تراشه های كامپیوتری قابل كاشت در داخل مغز انسان، مرز بین بشر و ماشین را كم رنگ تر كند.
گفته می شود این تراشه حس لامسه كاربران را بازیابی می كند. این پردازنده سیگنال های پیچیده ای را رمزگشایی می كند كه در داخل مغز انسان شكل گرفته اند؛ سپس تراشه آنها را به اعداد تبدیل می كند تا بتواند این سیگنال ها را پردازش كند. در نتیجه شخصی كه این تراشه در مغز وی كار گذاشته می شود، امكان كنترل كردن عملكرد عضلات بدن را پیدا می كند.
در ماه ژوئیه سال قبل اعلام گردید كه این فناوری به یك میمون اجازه داده است با مغز خود یك كامپیوتر را كنترل كند.
بدین سان امید است كه فناوری مذكور در بیمارانی آزمایش شود كه گرفتار لطمه های مغزی یا نخاعی هستند و یا بطور مادرزادی گرفتار نقص هستند.
در ابتدا قرار بود این كار تا آخر سال ۲۰۱۹ میلادی صورت گیرد كه میسر نشد و ایلان ماسك اخیرا اعلام نمود كه امسال این دستگاه تكمیل خواهد شد.
در نهایت، فناوری استارتاپ "نورالینك" برای جبران بخش های از دست رفته مغز به سبب بروز تصادف، سكته مغزی و یا نقص های مادرزادی به كار گرفته خواهد شد. در واقع این فناوری، این پتانسیل را دارد كه عملكردهای مغزی و حركتی را بازیابی كند.
با وجود اینكه هدف اولیه ساخت این دستگاه، كمك به این بیماران است، ولی ماسك گفته كه هدف نهایی آن برای همگام سازی انسان با هوش مصنوعی است كه به معنای واقعی كلمه از انسان سریع تر فكر می كند.

استارتاپ نورالینك
استارتاپ نورالینك یك شركت "عصب فناوری"(neurotechnology) آمریكایی است كه توسط ایلان ماسك در سال ۲۰۱۶ تأسیس و در سال ۲۰۱۷ كار خودرا شروع كرد. دفتر مركزی این استارتاپ در سانفرانسیسكو است. از زمان تأسیس، چندین دانشمند عصب شناس از دانشگاه های مختلف در آنجا مشغول به كار هستند.
در سال ۲۰۱۷ سایتی به نام "ویت بات وای"(Wait But Why) گزارش داد كه این استارتاپ می خواهد دستگاه هایی توسعه دهد كه می تواند بیماری های مغزی جدی را در مدتی كوتاه درمان كند. این سایت كار این شركت را جنبشی "فرابشریت"(Transhumanism) نامید. فرا بشریت، جنبشی فكری و فرهنگی است كه می گوید با پیشرفت فناوری و افزایش در دسترس بودن آن، می توان به جلوگیری از افزایش سن یا به توانمندسازی انسان ها به لحاظ توانایی های فیزیكی، ذهنی یا روان شناختی، پرداخت.




منبع:

1398/11/18
01:26:52
5.0 از 5
4549
تگهای خبر: آمریكا , استارتاپ , توسعه , دانش
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۲
نهایت علم