نهایت علم elmend

روشی ایمن جهت بررسی بیماری های قلبی

روشی ایمن جهت بررسی بیماری های قلبی

نهایت علم: پژوهشگران دانشگاه ˮجانز هاپكینزˮ (Johns Hopkins University) آمریكا در مطالعه اخیرشان اظهار كرده اند روش ˮتصویربرداری نورصوتیˮ (Photoacoustic imaging) می تواند روشی ایمن جهت بررسی بیماری های قلبی باشد.


به گزارش نهایت علم به نقل از ایسنا و به نقل از تك اكسپلوریست، پژوهشگران طی این مطالعه نشان داده اند كه روش تصویربرداری نور صوتی در هر روشی كه در آن از كاتتر استفاده می شود مانند لقاح آزمایشگاهی یا جراحی هایی كه با بهره گیری از ربات داوینچی استفاده می شود و پزشكان به دید واضح تری از عروق احتیاج دارند بسیار مناسب می باشد.
تصویربرداری نور صوتی روشی است كه طی آن از نور و صدا برای تولید تصاویر استفاده میشود. هنگامی كه انرژی حاصل از لیزر پالس شده، ناحیه ای را در بدن روشن می كند، آن نور توسط جذب كننده عكس درون بافت جذب می شود. افزایش دما موجب ایجاد انبساط سریع گرما می شود و موج صوتی به وجود می آورد. سپس موج صوتی را می توان با یك پروب فراصوت دریافت كرد و در یك تصویر آنرا بازسازی كرد.
در طول مطالعه، دانشمندان تصویربرداری نورصوتی را مستقیماً بر روی یك حیوان زنده با آناتومی و اندازه مشابه اندام انسان انجام دادند. این فناوری در حین مداخله قلب آزمایش شده است.
مداخله كرونری بوسیله پوست (PCI ) یك روش غیر جراحی است كه از یك كاتتر(لوله نازك و انعطاف پذیر) برای قرار دادن یك ساختار كوچك به نام استنت برای باز كردن رگ های خونی در قلب كه بر اثر بیماری تصلب شرایین بسته شده اند، استفاده می نمایند.
طی این مطالعه، دانشمندان ابتدا فیبر نوری را درون هسته توخالی كاتتر قرار دادند، كه یك انتهای فیبر برای انتقال نور به یك لیزر متصل شده بود. به این ترتیب، تجسم فیبر نوری همزمان با تجسم نوك كاتتر منطبق بود. سپس آنها عمل كاتتریزاسیون قلب را بر روی دو خوك كه بیهوش بودند انجام دادند و از فلوروسكوپی استفاده كردند تا ابتدا مسیر كاتتر را در راه قلب ترسیم كند.آنها همین طور از فناوری رباتیك برای نگه داشتن پروب سونوگرافی و حفظ سیگنال نورصوتی استفاده كردند و بعد از آن خوك ها را مورد بررسی و مشاهده قرار دادند و دریافتند هیچ صدمه ای به بافت آنها بوسیله عمل به روش نورصوتی وارد نشده است.





منبع:

1399/01/31
11:48:56
5.0 از 5
2758
تگهای خبر: آمریكا , انرژی , پژوهشگر , تولید
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۳
نهایت علم